Snart är magen borta och jag knarkar inspiration och kläder, har redan, om jag ska vara helt ärlig, beställt hem lite kläder i min vanliga storlek som ligger och lockar i garderoben och mina favoriter ligger längst fram nu i hyllorna. Har aldrig varit så inspirerad tror jag, längtar efter att få känna mig som mig själv igen. Så nu handlar allting om inspo för mig och här tänkte jag dela med mig av lite till er. Vårinspo a lá workout och loungewear.

Jag fick hem dessa kläder för någon vecka sedan från Filippa K – Soft Sport och har sen dess gått runt i tightsen och sport-bh konstant, cashmerkoftan ska med till BB och jag längtar att få glida runt i seten med min normala kropp. Jag vet att jag har tipsat om dessa förut men då gick jag enbart på utseendet, har fastnat för deras set varje gång jag har sett det online men nu rekommenderar jag dom inte bara för utseendet utan även för passformen, sitter storlek S såhär bra på mig gravid så undrar jag hur bekvämt det blir utan magen. Detta är inget betalt samarbete utan bara ett tips från mig till er!

Inlägget innehåller adlinks!

Beiga tights / Beige sportbh

Vindjacka

Blåa tights

Cashmere hoodie

Tips tips tips!

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Anna Svara

    Hoppas att ni mår bra och njuter för fullt!! Längtar efter allt ditt smarta, fina, inspirerande content när du känner dig redo att komma tillbaka! ❤️❤️

  2. SS Svara

    Tycker du har så otroligt snygg stil!!!! Älskar allt du har! Funderar på att köpa ett par Gucci ”flip-flop” som du har, men är rädd att få ont mellan tårna så jag inte kommer använda dom. Vad tycker du om hermes sandaler? De klassiska, är det för klassiska eller skulle du kunna tänka dig ett par? Super konstig fråga. Men älskar som sagt din stil! Är det några andra ”sandaler” du skulle kunna tänka dig till sommaren? Gärna lite lyx.

  3. Rebecka Svara

    Hej Maja!

    Undrar om du skulle kunna tipsa om din favorit nagellack? Eller som du själv vill testa. Föredrar du korta lackade naglar eller exempelvis gjorda på salong typ förlängning med akryl?
    Vore roligt att veta då jag har testat Essie lacket du tipsade om som blivit min nya favorit!! Och i och med att du skrev för någon dag sedan att du ser framemot fräscha fixade naglar så vore skoj att hörs hur du tänker kring naglar 🙂
    Hoppas på svar haha!

    Kram!!

Skriv en komentar